Vriendenpraatje april 2018

Vriendenpraatje voorjaar

5 mei 2018 Bevrijdingsconcert

Op 5 mei 2018 presenteert het Lochems Mannenkoor het traditionele Bevrijdingsconcert, deze keer in samenwerking met het trio Sonare, bestaande uit Dewi (sopraan), Andor (vleugel) en Papillon (viool) Boddeke.

Op het programma staan onder andere diverse nummers uit bekende musicals, zoals Chess, les Misérables, Man of la Mancha en Sweet Charity.

Ook zingen we een Bevrijdingsmedley, waarbij het publiek uit volle borst de bekende melodieën kan meezingen.

We hopen weer op een grote opkomst!

bevrijdingsconcert poster 2018 1        Trio Sonare

Tank & Schenk actie benzinestation Peut

Sinds begin maart 2018 is het benzinestation aan de Tramstraat 56 van eigenaar veranderd.

Het station draagt nu de naam "Peut".

Voor verenigingen heeft Peut een aantrekkelijke actie ontwikkeld. Van ieder getankte liter benzine of diesel wordt 1 eurocent geschonken aan een van de deelnemende verenigingen. De klant bepaalt, bij het afrekenen in de shop, zelf aan welke vereniging hij/zij het bedrag wil schenken.

Het Lochems Mannenkoor is een van de deelnemende verenigingen.

Warm aanbevolen!

01-05-05-2015 (62)