Koorintroductie

Het LMK organiseert periodiek een koorintroductie
In september 2017 zijn we weer begonnen met een koorintroductie. Deze introductie wordt al vanaf 2001 om het andere jaar gehouden en is zeer succesvol gebleken.

Dit jaar zijn er 15 (!) nieuwe cursisten en we hopen natuurlijk dat ze inmiddels zo enthousiast zijn geworden dat ze aan het eind van de cursus allemaal lid willen worden van ons koor.

Hebt u ook interesse om te zingen bij het Lochems Mannenkoor?
Loop eens binnen en proef de sfeer bij ons koor. Het verplicht u tot niets.
Op maandag van 20:00 uur tot 22:00 uur en op vrijdag van 18.45 tot 20.00 uur repeteren wij in de Imenkamp.


1. U heeft geen zangervaring nodig.
U zingt geen noot? Geen nood! De koorintroductie is juist bedoeld voor onervaren zangers. Dit blijkt wel uit het “lesprogramma" van deze introductie. U maakt kennis met het notenbeeld en de mannenkoorpartituur. Het ritmisch en melodisch gevoel worden ontwikkeld. Uw "zangtalenten" worden lang deze weg van eenvoudige en bekende melodietjes ontdekt. We besteden veel aandacht aan algemene muzikale vorming op beginnersniveau. Geen technische hoogstandjes dus.

2. U hoeft niet over een "echte" zangstem te beschikken
We zouden bijna willen zeggen: "Nog nooit iets gezongen? Dan ook nog niets verkeerds geleerd". U zingt al jaren vals? Wij helpen u er graag van af. Goed leren zingen is een kwestie van lange adem hebben, letterlijk en figuurlijk. Wij begeleiden u daar graag bij.

3. Drempelvrees is niet nodig
U bent immers met een aantal andere mannen. Een verkeerd nootje tussendoor hoort er nu eenmaal bij.

4. U krijgt een persoonlijke begeleiding
De koorintroductie wordt verzorgd door onze dirigent Gerrit te Rietstap, die daarbij kan putten uit een jarenlange ervaring als koordirigent. In een persoonlijk gesprek adviseert hij over het gebruik van uw stem. Deskundig en betrokken.

5. De lessen zijn praktijkgericht
Als u een paar lessen ver bent, kunt u al voorzichtig meezingen in het koor. Na afloop van de introductie bent u weliswaar onervaren, maar verrassend snel een volwaardig koorzanger!

6. U komt niet als een vreemde het koor binnen
Omdat u tijdens de introductie al gedeeltelijk meezingt in ons koor, leert u de andere 80 (!) koorleden "als vanzelf" kennen. Als u eenmaal met de eerste repetitie meedoet, bent u al bijna een oude bekende!

7. De lessen zijn gratis
Dit kan helemaal niet en toch is het zo. Inderdaad, de lessen zijn gratis. Het Lochems Mannenkoor vindt het nu eenmaal belangrijk om in de toekomst te investeren. Vandaar.

Aanmelden en/of informatie
Dit kan bij de heren: 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(0575 - 492 607)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (0573 - 441 894)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (0573 - 254 293)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0573 - 254 709)

Het repetitielokaal
De Imenkamp aan de Runmolenlaan te Lochem.
De koorintroductie wordt vanaf maandag 11 september 2017 gehouden van 19.00 tot 19.45 uur.
Pas als de introductie is afgelopen beslist u of u lid wilt worden. De Koorintroductie is geheel vrijblijvend.
Eigenlijk is dat de achtste reden om u aan te melden.

koorintroductie 2017

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.